به گزارش مشرق، پیام فرحبخش متخصص تغذیه، بیان کرد: تغذیه در دهه ی اول ماه رمضان به علت اینکه هنوز بدن به تغییرات و شرایط عمومی عادت نکرده بسیار اهمیت دارد.
وی افزود: توصیه میکنیم در دههی اول به هیچ عنوان وعده سحری حذف نشود زیرا ممکن است چون ساعت خواب و بیداری تنظیم نشده افراد اشتهایی به خوردن سحری نداشته باشند، پس بهتر است یک ساعت قبل از سحر بیدار شوند تا میزان خوابآلودگی کمتر شود.
فرهبخش گفت: بهتر است سحری را با مایعات گرم شروع کنند مثل سوپ و بعد از آن غذای اصلی را استفاده کنند حتی اگر اشتهایی به خوردن غذا نداشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: در دهه اول تاکید بسیار میشود که حتما از سبزیجات و آن به مقدار فراوان مصرف کنند زیرا این کار باعث میشود که احساس تشنگی کمتر به سراغ روزه داران بیاید.
وی افزود: توصیه میکنیم در دههی اول به هیچ عنوان وعده سحری حذف نشود زیرا ممکن است چون ساعت خواب و بیداری تنظیم نشده افراد اشتهایی به خوردن سحری نداشته باشند، پس بهتر است یک ساعت قبل از سحر بیدار شوند تا میزان خوابآلودگی کمتر شود.
فرهبخش گفت: بهتر است سحری را با مایعات گرم شروع کنند مثل سوپ و بعد از آن غذای اصلی را استفاده کنند حتی اگر اشتهایی به خوردن غذا نداشته باشند.
وی خاطر نشان کرد: در دهه اول تاکید بسیار میشود که حتما از سبزیجات و آن به مقدار فراوان مصرف کنند زیرا این کار باعث میشود که احساس تشنگی کمتر به سراغ روزه داران بیاید.